Закрыть

Уважаемый гость, ответьте, пожалуйста, на вопрос:

От каких из перечисленных трудностей вам хотелось бы избавиться?


В благодарность за ваш ответ мы ПОДАРИМ Вам закрытую запись нашего 2-х часового тренинга "Как осознать своё уникальное предназначение"!

* Можно выбрать несколько вариантов

Способи реєстрації в БК Парі-Матч і верифікація аккаунта

Блогер Марченко Сергей ВладимировичМарченко Сергей

7

Все посты блога Все блоги


Парі-Матч є офіційним букмекерів, який легально працює на території України. Його репутація добре відома і за межами країни. Букмекерська контора є офіційним спонсором багатьох відомих клубів, а також спортивних заходів. Сьогодні найбільш привабливий спосіб робити ставки - онлайн.

Для цього вам необхідно відвідати офіційний сайт. Щоб грати і битися об заклад реєстрація на сайті БК Паріматч  https://create.kiev.ua/registracziya-parimatch/ з наступною верифікацією. Це обов'язкова умова для громадян України. Без проходження ідентифікації особистості можуть виникнути проблеми з виведенням коштів.

Способи реєстрації в БК Паріматч

Відкрити акаунт (будь-яким із способів) дозволяється тільки один раз. Отримана обліковий запис є єдиною. Ви можете увійти через мобільний або веб-версію, а також через клієнтські програми. Реєстрація максимально спрощена. На сьогоднішній день можливі наступні способи:

  • Через офіційний сайт або дзеркало Паріматч. Для цього натисніть на кнопку «Реєстрація». Вам потрібно буде вказати номер мобільного, придумати складний пароль. Останній крок - поставити прапорець-згоду, що вам виповнилося 18 років.
  • Через мобільний сайт. Відкрийте офіційну посилання в браузері вашого смартфона. Аналогічним вище способу, вам пропонується почати реєстрацію, вказавши номер стільникового телефону, а також підтвердив повноліття.
  • Мобільний додаток. У букмекера є власний софт, який можна встановити на девайси з Android або iOS. Після завершення, вам потрібно вибрати пункт «Реєстрація», слідуючи простим крокам і підказкам.

Після реєстрації Беттери отримують повноцінний доступ в особистий кабінет. Ви можете поповнити баланс через «Касу» зручним для себе способом: близько десяти різних методів. Також є окремий вид способу реєстрації, якщо вам не підходить жоден з перерахованих вище. Гравцям пропонується зателефонувати в гарячу службу.

Верифікація аккаунта: що це і як відбувається?

Верифікація і ідентифікація аккаунта - обов'язковий етап, який остаточно прив'язує обліковий запис конкретного користувача. Для цього необхідно сфотографувати всі сторінки паспорта і відправити їх на перевірку в службу модерації.

Наступний етап - ідентифікація. Клієнту необхідно сфотографуватися з розворотом паспорта, де є фотографія і завантажити це зображення в особистому кабінеті. Ваші дані не передаються третім особам, недоступні будь-кому, крім служби безпеки БК ПМ.




Блог: Разное. Полезное. Интересное.

Опубликована: 03.05.2021


Самое популярное в этом же блоге:


Присоединитесь, чтобы Ваш отзыв или комментарий увеличил Ваш рейтинг












Расскажите о нас друзьям


Полезно






Скрыть рекламу

Реклама

Присоединяйтесь к нам